Собa

Вила Константин


Vila Konstantin front.JPG

Власник:
Гушић Константин

Адреса:
Мартина Класића 1
Врдник

Информације:

063/78-880-42
064/937-8679


„Вила Константин“ налази се у уском центру бање Врдник, романтичног туристичког одмаралишта на обронцима националног парка Фрушка гора.

„Вила Константин“ је еколошка кућа, изграђена од природних материјала, која својим гостима нуди окрепљујући одмор и здрав и миран сан. Еколошка естетика природног амбијента пружа осећај удобности и омогућава потпуно телесно и ментално опуштање.

Смештај у собама „Виле Константин“ налази се на идеалној удаљености од центра Врдника, рехабилитационог центра хотела „Термал“ и хотела „Premier aqua“, као и ресторана и кафеа у којима постоји приступачан дневни мени.

„Вила Константин“ је одвојена смештајна целина са пространим двориштем, унутар којег је и место за паркинг. Налази се у непосредној близини хотела „Premier aqua“, као и теретане на отвореном. Обе собе имају опремљену сопствену чајну кухињу, сопствено купатило и ТВ. Удобан боравак употпуњује пространа и интимна тераса окружена зеленилом.

У непосредној близини “Виле Константин” налази се сликарски атеље "Константин из Срема" отворен за све посетиоце, у власништву породице Гушић


Капацитет:

2 собе са 5 лежаја
• двокреветна соба са чајном кухињом и купатилом
• трокреветна соба са чајном кухињом и купатилом


Период издавања:

Објекат се издаје током целе године.Мапа: