Етно насеље

Етно насеље - Врдничка кула


DSCN4509.JPG

Власник:
Premier Aqua

Адреса:

Врдник

Информације:

+381 22 21 55 333,
+381 63 566 357
Етно ресторан:
+381 22 21 55 270
rezervacije@hotelpremier.rs
http://www.hotelpremieraqua.com/etno_naselje/index.html


На самој граници са Националним парком „Фрушка гора“ изграђено је етно насеље „Врдничка кула“. 
На површини од 3 ха, саграђени су бунгалови за смештај гостију, различитих величина, од двокреветних за младенце, па до оних великих, који могу да приме чак и шестосточлану породицу. Бунгалови су грађени у етно стилу од дрвета и других природних материјала. 

Бунгалови

Величина сваке куће за одмор је 65м2.
Свака кућа у приземљу поседује дневни боравак где се налазе софа , модерно опремљено купатило, док се на спрату налазе две собе.
Капацитет смештаја: минимум једна, а максимум шест особа.
Кућа садржи: мини бар, баде мантил, фен, сеф, ИПТВ, WиФи, телефон.

Младеначка кућа за одмор

Простире се на површини од 50 м2. Кућа у приземљу поседује дневни боравак, модерно опремљено купатило, а на галерији је смештен раскошан француски лежај.
Идеалан боравак за тек склопљене велике љубави. 
Кућа садржи: мини бар, баде мантил, фен, сеф, ИПТВ, WиФи, телефон.

Како би гости могли да уживају у специјалитетима домаће кухиње типичне за ово поднебље, у ракији и у вину из оближњих винограда, саграђен је Етно ресторан и вински подрум. Ресторан је заједно са терасом капацитета до 230 места, док је вински подрум капацитета до 130 места. Оба постора су изузетно погодна за организовање корпоративних догађаја и пријема, али и лепих и важних тренутака које желите да поделите са пријатељима и породицом. 
У оквиру комплекса завршена је изградња игралишта за децу, а у скорије време биће завршена изградња још додатних садржаја попут голф терена, језерцета са пастрмком и још много тога. Етно насеље је повезано са хотелом Премиер Аqуа “стазом здравља” дугом око 2 километра. Гости овом стазом могу да се прошетају до хотела, да уживају у wеллнесс-у или да изајме бицикли или штапове за нордијско ходање у хотелу.
Мапа: