Туристичка организација општине Ириг на сајму ''ЛОРИСТ''


Да Врдник и Општина Ириг постају једна од најтраженијих туристичких дестинација у Војводини, показала је и велика посећеност штанду наше туристичке организације која и ове године наступа на ''ЛОРИСТ'' - у, сајму лова, риболова и спорта, који се ових дана одржава у Новом Саду.


14502126_10209367381494857_1785267519_n.jpg

Иако је Врдник са својом специјалном болницом ''Термал'' већ деценијама једна од најтраженијих бања у сфери здравствреног туризма, све већа је потражња и за другим видовим туризма који гравитирају на територији наше општине: верским, винским, ловним и спортским.

Велики број манастира на Фрушкој гори, све већи број етно насеља, салаша, винарија и винских кућа, али и бројна језера атрактивна за спортске риболовце и богата ловишта Националног парка Фрушка гора, чине нашу општину изузетно привлачном за туристе најразличитијих афинитета.

Посетиоци штанда имали су прилику да сазнају све што их занима о туристичкој понуди, а сем могућности смештаја велика заинтересованост је владала и за бројне манифестације које су полако али сигурно прерасле у традиционалне, попут ''Пударских дана, ''Видовданског сабора'', ''Дана вина'', ''Бостанијаде'', ''Патлиджанијаде'', ''Гушчијаде''...

У склопу нашег штанда, своје активности представиле су и чланице удружења родитеља деце са сметњама у развоју ''Наша деца''.

Сигурни смо да ће добар наступ на сајму и насмејана лица наших девојака привући бројне нове туристе у нашу прелепу општину, који ће уживати у свим чарима туристичке престонице Срема.

Текст: Драган Аметовић